iPhone-hörlurar


Ett praktiskt tillbehör till mobilen och surfplattan är hörlurar. Speciellt när du vill lyssna på musik, se på film eller TV och behöver vara ostörd, eller inte vill störa din omgivning. Många tycker att det är bekvämt att prata i telefonen med handsfree och ha den på avstånd, med händerna fria för bilkörning och annat. För några år sedan var det inte lika många som använde hörlurar till sin mobil som det är i dag, men hörlurarna har verkligen seglat upp och blivit en riktig trend.

Hörlurar som Happy plugs i många glada färger har fått tusentals kopior och idag finns även hörlurar med kåpor i regnbågens alla färger. Design är en sak, men givetvis är det minst lika viktigt att ljudet överförs bra. Kåpor skärmar av och stänger ute ljud från omgivningen, medan in-ear gör att du både hör ljudet från hörlurarna och omgivningen. Vissa tycker in-ear är lättare och att hörlurar med kåpor är obekväma. Men visst kan det vara skönt att vara i sin egen värld ett tag, bara luta sig tillbaka och fylla öronen med ljuv musik.

Hörlurar medföljer ibland mobilen och många stora tillverkare har sitt eget sortiment av hörlurar som matchar mobilerna, som exempelvis iPhones hörlurar. Dessa hörlurar finns i telefonernas färger och även många andra färger och går lika bra att lyssna på musik i som att använda som handsfree. iPhone-hörlurar i olika utföranden som passar samtliga modeller av iPhone och iPad finns på iphonebutiken.se.