Mer om bonus


Sedan hasardspel på Internet började dyka upp för dryga tio år sedan har marknaden vuxit explosionsartat och idag finns det hundratals, ja kanske tusentals olika ställen att spela bland annat roulette och Black Jack på. I princip alla sidor erbjuder dessutom generösa bonusar till nya spelare, ibland så mycket som över 10 000 kr.

Här nedan listar vi några av dem sidor där man får bra bonusar om man till exempel vill spela Black Jack eller roulette.

En av de sidor som erbjuder en riktigt bra bonus är den svenska sajten Leo Vegas som ger 200% i bonus på första insättningen upp till 1 000 kr. Dessutom ingår då även 80 stycken så kallade ”free-spins” på olika spelautomater på sidan. Därefter ges bonus på de nästkommande tre insättningarna, som mest 7 000 kr.

Betsafe.com är en annan sida med generösa bonusar för den som vill spela Black Jack och roulette. Sätter man in 100 kr får man hela 400 kr i bonus, det vill säga en bonus på hela 400%. På högre insättningsbelopp är bonusen 100% upp till 3 000 kr. Denna sida tycker vi är den av de listade som är mest tillförlitliga och har bäst support. Därför rekommenderar vi dem.

Är man ute efter den där riktigt höga bonusen bör man kolla upp Eucasino som erbjuder en första insättningsbonus på € 1 000 och därefter även bonus på kommande fyra insättningar med en total bonus på upp till € 5 000 alltså sammanlagt över 40 000 kr.

Roxypalace är ett bra alternativ för den som bara vill testa på att spela lite utan att förlora några pengar eftersom dessa erbjuder gratisspel för 100 kr utan krav på någon som helst insättning.