Mobiltillbehör


En telefon i sig klarar väldigt mycket. Med det är i tillbehören som du kan visa upp att det är din telefon, enligt din personlighet och stil. 

Hörlurar

Man ska alltid ha bra ljud när man lyssnar på musik eller ser på film. Och hörlurar kommer i alla varianter. Vill du se till att ingen kan lyssna på det du lyssnar på, är öronsnäckor väldigt bra. Det fungerar också bra med kåpor som täcker hela öronen, men de kan ibland kännas onödigt tunga och otympliga om man är på resande fot.

Mobilskal och plånböcker

De fungerar inte bara som en läcker accessoar. De är också viktiga skydd som ser till att mobilen inte blir kantstött eller riskerar att gå sönder om du skulle tappa den. Köper du en mobilplånbok har du plats för några kort och ibland ett litet sedelfack. Du får plats med kanske tre-fyra kort och för de flesta räcker det till. Kort som man inte använder lika ofta kan man förvara i en kortetui eller i väskan.

Bluetoothkul

Bluetoothkopplade prylar är roliga. Du kan köpa till små leksaker som du styr med telefonen, såsom robotar och helikoptrar. Du kan också köpa trådlösa högtalare som livar upp strandpartyt eller hänget utanför tältet. Det finns vatten- och stöttåliga högtalare så du kan till och med lyssna på musik i duschen!