Prova fantasy


Vi som följer engelska Premier League vet att Chelsea precis vunnit årets ligatitel före storlag som Arsenal, Liverpool och Manchester United. Kul för de så klart, men för oss som håller på de andra lagen är det surt att se de fira när ens eget lag ännu en gång missat guldet.

Du kanske har suttit och svurit åt de laguttagningar ditt lags tränare gjort och tänkt att om ni bara hade haft en målskytt hade ni lätt vunnit ligan. Känner du att du kan göra jobbet bättre? Nu har du chansen. Fantasy sport är något som blir allt populärare och det är nog dags att du själv provar det. Här har du möjlighet att ta kontroll över ett eget lag och välja ut ditt eget lag. Du har visserligen en budget att förhålla dig till men det bidrar än mer till känslan av att du styr ett eget fotbollslag.

Beroende på hur spelarna i ditt lag spelar i ”verkligheten” får du olika mycket poäng. Du kan sedan jämföra med kompisar eller andra som spelar och se vem som är den bästa coachen. Visst låter det spännande?

Detta är också en möjlighet att lära dig mer om spelare i olika lag då du måste läsa på och jämföra för att hitta de riktiga guldkornen.

Detta är nog något många sportintresserade drömt om. Att ta kontroll över ett lag och sedan styra det efter eget tycke. Fantasyspel finns så klart också för andra sporter så om inte fotboll är din favoritsport är chansen stor att din sport också finns tillgänglig.