Spännande spel på nätet


För den som vill spela spel erbjuder nätet en hel uppsjö av olika spännande möjligheter, både om man verkligen vill lägga ner mycket tid eller bara är ute efter lite tidsfördriv.

RouletteDet finns ju som bekant annan typ av kategori spel på nätet, nämligen poker och andra typer av casinospel, som roulette och Black Jack, för dig som har rätt ålder inne för att spela på sådana sidor. Dessa spelformer är trevliga och många sidor som erbjuder spel på nätet har ofta generösa bonusar för nya spelare, ibland så mycket som över 10 000 kr. För att hitta bästa spelbolagen har Svenskaspelare.com lagt upp en lista där du hittar de absolut bästa bonusarna.

En kul sida för den som längtar tillbaka till 80- och 90-talets spel är Oldgamz.com där man hittar alla de klassiska gamla tv- och datorspelen, som exempelvis Super Mario, Sonic, Pacman och Donkey Kong. Här finns hundratals spel som många tidigare nog spel på legendariska konsoler som Nintendo, Super Nintendo och SEGA.

Vill man den där riktiga gamla tv-spelskänslan ska man givetvis skaffa en Nintendo-kontroll med USB-anslutning, som går att hitta lite varstans på nätet. En nackdel är ju dock att det tyvärr inte går att spara i spelen, vilket gör att man ständigt måste börja från början i alla spel som exempelvis Super Mario World, vilket gör att krävs en hel del tid om man vill försöka ”varva” spelen.

Känner man inte för att ta sig an Super Mario finns det även sidor där man spelar betydligt mindre tidskrävande spel. En sådan är Spela.se där man välja på hundratals spel i olika genrer, som sport, action och äventyr.